Kävin eilen Jaanan ja Mintun luona, eli siis Ansan kasvattajilla kylässä. Siellä oli viipeltämässä reilun kolmen viikon ikäisiä pentuja, ja ihana piipitys vain kävi. Nyt ne oli vielä sen verran pieniä, että ihan kuin olisi katsonut humalaisten teinien kävelyä perjantai-iltana. Mutta suloisia kuin mitkä!

Mun kameralla ei tarkkoja kuvia saa, mutta siitä lisää kohta. Nyt kuitenkin edes jotain räpsyjä teille uteliaille.

helmikuu10osa6084.jpg

Missä kaikki kaverit?

helmikuu10osa6085.jpg

Me tullaa ja syörään sut!

helmikuu10osa6086.jpg

Maitonenät <3

helmikuu10osa6088.jpg

helmikuu10osa6092.jpg

Nyt näin myös ensi kertaa Ansan tulevan sulhasen, joka on siis espanjan tuontikolli. Aivan mahtava tapaus, ja niiiin komea kuin mikä! Valloitti kyllä mut heti, toivottavasti valloittaa Ansankin ;)

helmikuu10osa6115.jpg

Naisten valloittamisessa tulee väsy

helmikuu10osa6117.jpg

Meille tuli myös viikonlopuksi hoitolapsi, ja saa nähdä miten se pärjää Ansan ja Pedon kanssa. Nyt ne ovat vain molemmin puolin haistelleet hajuja, eli aina toinen pari on yhdessä huoneessa, kun toinen haistelee muuta kämppää ja parin tunnin välein vaihto. Tosin nyt on kaikilla uniaika. Huomenna varmaan yhdistetään porukka, saa nähdä miten käy. Joten huomenna varmaan infoan tästä hoitolapsesta enemmän ;)

Ja sitten siihen kamera-asiaan. Eli mullahan on nyt reilun vuoden verran ollut tuo Canonin Ixus. Se nyt kuitenkin hajoaa koko ajan käsiin, ja mulla on mennyt siihen hermot jo melkein heti ostosta lähtien. Olenkin nyt säästänyt rahaa, ja kävin eilen varaamassa itselleni uuden kameran. Nyt ostan järjestelmäkameran, mallia Canon eos 500D. Siinä on myös videokuvaus, joten saa yhä kuvattua kissoja ja Karia jonkin verran. Käyn varmaan hakemassa sen viikonloppuna, ja ensi viikolla joudutte kärsimään mun harjoittelun tuloksista. Saa nähdä miten nopeasti nuo elukat kyllästyy siihen kun jahtaa niitä kameran kanssa.