vaan ihan loistavia päiviä! Mulla on syksystä asti oman terveyden kanssa ollut hieman ongelmia, ja sitä myöten päivät olleet vähän huonompia. Tällä viikolla niitä hyviä päiviä on kuitenkin ollut enemmän, lähes koko viikko. Ja kiitos siitä kuuluu näille ihanille elukoille!

Maanantaina Ansan kasvattajat Jaana ja Minttu tulivat kylään, ja siitä tämä kaikki lähti. Tarkoitus oli vain ommella heille näyttelyyn häkkitarvikkeita, siinä se. Jotenkin kuitenkin ajauduttiin siihen, että meillä on nyt "hoidossa" maailman ihanin räggäripoika.

Saanko esitellä teille, tässä on Es*NaorahDolls Roy of Cat's-JM

helmikuu10osa8105.jpg

Roi tuli meille eilen koeajalle, eli käytännössä sain kissan syntymäpäivälahjaksi. Olen lahjaeläimiä vastaan, mutta tämä oli pakko ottaa. Roi on espanjantuonti poika, joka on syksyllä kastroitu. Ikää sillä on noin puolitoista  vuotta, eli Roi kyllä kasvaa vielä. Eilisen Roi vietti tutkien asuntoa, ja jättäen omaa hajuaan ympäri ämpäri. Vaihtelimme kissoja huoneista toiseen, mutta ne eivät vielä saaneet nähdä toisiaan. Roi kaveerasi kuitenkin heti jo Karin kanssa, ja oli rentoa poikaa heti alkuun.

Tänään Roi näki sitten Pedon ja Ansankin, ja tähän asti kaikki on mennyt melkein täydellisesti. Pojat ovat tulleet hyvin juttuun keskenään, ja olleet jo ihan pusuetäisyydelläkin.

helmikuu10osa8039.jpg

helmikuu10osa8045.jpg

helmikuu10osa8046.jpg

helmikuu10osa8047.jpg

helmikuu10osa8050.jpg

helmikuu10osa8051.jpg

helmikuu10osa8053.jpg

helmikuu10osa8054.jpg

Ansa neiti on kuitenkin sen verran neiti, että se vain sähisee Roille. Roi ei siitä kuitenkaan välitä, se vain on :D

Mä olen niin myyty tuolle pojalle <3

helmikuu10osa6107.jpg