Myönnän, olen tällä viikolla ollut huono blogin päivittäjä. Nimittäin kaikkea kivaa ja vähemmän kivaa on tapahtunut, eikä mulla tietenkään ole kuvaa mistään. Olen tästä erittäin pahoillani, ja lupaan ettei tällaista putkea tapahdu toiste.

Eli ensinnäkin torstaina Tiia tuli meidän kanssa metsään lenkille, mukanaan ihanat Penni ja Muusa. Kummatkin ovat ihania keskikokoisia villakoiria, tosin Muusa on vasta ihan pentu. Penni oli pitkään Kävyn paras kaveri kun ne olivat pentuja, ja nyt tosiaan Muusa on melkein samaa ikäluokkaa Karin kanssa. Leikkikin sujui todella hyvin, ja kummatkin tuntuivat olevan samalla aaltopituudella. Penni ehkä tosin oli hieman mustasukkainen kun ei päässyt samaan leikkiin. Kari ei kuitenkaan yrittänyt murista tai riidellä kummankaan kanssa, joten Hennin opetus on oikeasti tuntunut toimivan muidenkin koirien kanssa.

Eilen sitten kissat olivat pitkään parvekkeella, ja sinne ne jätinkin kun lähdin töihin. Ovet jäivät siis auki, mutta kun mies tuli illalla kotiin, oli ilmeisesti ulkopuolinen ovi mennyt hieman kiinni, ja kissat olivat olleet siis suhteellisen pitkään parvekkeella. Aamulla sitten kun päästin kissat uudelleen parvekkeelle, huomasin erittäin kivan yllätyksen. Ilmeisesti jo sitten illalla jompi kumpi kissoista oli käynyt kakalla mun yhdessä kukkaruukussa, missä on vasta kasvamassa ruusupapua. En osannut jäljittää tekijää, mutta jompi kumpi kissoista se on ollut. Voihan olla, että ne ovat sinne pissanneetkin, mutta ompahan sitten vaan lannoitusta :D

Tänään ollaan Karin kanssa tehty taas etsintäruutua, ja nyt pentu on taas ihan poikki. Eli etsintäruutuun tallaan ensin metri kertaa metri alueen joko ruohikkoon, hiekkaan tms, ja sen jälkeen laitan sinne nameja, myös jokaiseen kulmaan erikseen. Tämän jälkeen etsintä-käsky Karille, ja ei kun kuuntelemaan sen nenän toimintaa. Kari tykkää, ja se saa käyttää nenäänsä. Pikkuhiljaa voidaan edetä siihen, että tallaan sille vielä jonkun polun lähtemään neliöstä poispäin. Ehkä vielä tänä kesänä voidaan kokeilla verijälkeäkin, mutta ei meillä mikään kiire ole.

Laitetaan nyt sitten Karista lentokuva, ihan vaan sen takia ettei ole kuvaa noista viikon tapahtumista.

keskuu09osa3050.jpg