Doro saapui viikonloppu hoitoon, ja Pedokin on vähän yrittänyt lämmetä sen leikkimisyrityksille. Doron mielestä tosin Peto on ihan tyhmä kun ei suostuu ollenkaan leikkeihin mukaan. Mutta tulevat silti ihan hyvin toimeen saman katon alla, mitä nyt yöllä Doro heräili Pedon liikkeisiin ja yritti haastaa toista leikkiin aamuyöstä lähtien.

Lisäksi nyt ollaan päästy Petrin kanssa jonkinlaiseen sopuun seuraavasta eläimestä ja tulevaisuuden eläimistä. Eli koska Peto kaipaa kaveria pikapuoliin, tulee meille ensin kissa. Rotukin on melkein päätetty, ja ollaan päädytty Ragdolliin. Maine coon tuli hyvänä kakkosena, mutta ainakin tällä hetkellä ragdoll on vienyt voiton lempeydellään ja räsynukke olemuksellaan.

Koiriakaan emme unohda, mutta niiden aika ei vaan ole ihan vielä. Ehkä sitten kesällä tai keväällä, mutta tarkoituksena on kyllä hommata koirakin varmaan tämän vuoden puolella. Rotukin on ehkä päätetty, mutta kaikkea voi vielä tapahtua suuntaan tai toiseen. Itse kaipaan koiraa elämääni, mitenkään nyt kissoja väheksymättä. Joten nyt on aika ensin kissanpennulle, ja katsotaan sen jälkeen miten lauma tästä oikein muodostuu :)