Pyydän anteeksi blogini lukijoilta.

elokuu09osa1022.jpg

Olen ollut nyt viikon ajan erittäin laiska, ja päivitys on jäänyt. Mitään suurta ei kuitenkaan ole edes tapahtunut, joten sinänsä ette ole jääneet mistään paitsi. Kissat viihtyvät yhä enimmän ajastaan parvekkeella, Peto syö päivässä kuppinsa tyhjäksi raksuista ja on jo hyvän kollin kokoinen.

elokuu09osa1003.jpg

Ansa on yhä neiti ja neidimmäksi vielä muuttuu, kohta aletaankin sitten valmistautua kes-kissin näyttelyyn mikä on kuun lopussa.

elokuu09osa1025.jpg

Karin kanssa ollaan oivallettu uusi treenijuttu, eli olen ottanut sen ruokakupin käyttöön myös treenatessa, tosin nyt ollaan kokeiltu sitä vain sisällä. Sen avulla Kari pysyy paikallaan, eikä lähde mun perään haahuilemaan. Eli paikalla istumista ja makaamista ollaan sen avulla saatu hieman varmemmaksi, ja aikomuksena on ottaa kuppi tänään mukaan ihan uloskin treeneihin. Pikkuhiljaa siis edetään.

elokuu09osa2005.jpg

Kari oli myös viikonloppuna ensimmäistä kertaa yökylässäkin, eli Hennin luona sai viettää pari päivää kun me oltiin kavereiden häissä Nokialla. Hyvin oli Karilla ja Hennillä mennyt, täytyy lisätä tänne Kiiran kuvaama video kun se saa sen vaan ladattua nettiin. Olen myös nyppinyt Karia, ja nyt se on ihan toispuoleinen. Onneksi tuossa mustassa karvassa ei näy niin helposti, mutta itse huomaan sen kyllä. Eli kaikki täällä ihan normaalisti, lupaan jatkossa päivittää paremmin.