Nyt on sitten päästy kunnolla kotiin, ja Kari nukkuu vieläkin univelkojaan. Matka oli noin niinkuin kokonaisuutena ihan loistava, vaikka samaan matkaan osui sekä tosi hyviä, että myös huonompiakin päiviä. Reitti oli periaatteessa kiva, ja sopi myös tällaiselle aloittajalle.

heinkuu09osa9058.jpg

Meillä ei matkaan lähtiessä ollut mitään kunnollista budjettia, joten ei voitu sitä ylittääkään. Eniten rahaa meni kaikkiin noihin kamppeisiin, mitä hommattiin ennen matkaa. Eli teltta, retkikeitin, pyörien korjaukset, pyöräkorit yms. Niihin meni noin 500-600€. Matkoihin sitten taas välillä Tre-Lpr, Parikkala-Lahti ja Lahti-Tampere meni yhteensä noin 250€, mikä on muuten saman verran kuin mitä meidän lennot maksoivat Milanoon ja takaisin.

Matkalla emme juurikaan shoppailleet, vaan käyttämämme rahat menivät leirintäalueisiin ja ruokaan. Emme pihtailleet mitenkään erikoisesti, mutta emme myöskään olleet millään tuhlaustuulella. Matkalla rahaa meni noin 250€ kahdelta hengeltä, eli suhteellisen halvalla selvittiin. Seuraava reissuhan tulee sitten vielä sinänsä halvemmaksi kun nyt on kaikki tarvikkeet kunnossa ja hankittuna.

Kariin olen loppuviimeksi äärimmäisen tyytyväinen. Sen luonne ei ehkä sovellu pelkästään tarkkailijan rooliin, mutta koko ajan Kari totteli, ei aristellut uusia paikkoja ja soveltui meidän leirintäelämään tosi mainiosti. Leirintäalueillakin kaikki meni tosi hyvin, lopussa Kari osasi käydä tarpeillansa jo ennenkuin pyysin sitä, ja muutenkin Karin kanssa oli helpohkoa matkustaa. Vaikka aiemmin vähän kritisoinkin Karin kanssa reissaamista, niin nyt täytyy vähän pyörtää omia sanojaan. Huonomminkin olisi voinut mennä, ja Kari ei kuitenkaan stressannut yhtään uusia paikkoja, vaan sen kanssa pystyi menemään ihan mihin vaan ilman sen suurempaa numeroa.

Karin punkkisaldoksi muuten jäi koko matkalta yhteensä 5 punkkia, ja miehestäkin löytyi yksi. Karille kyllä laitettiin punkkikarkotteet ennen matkaan lähtöä, mutta yövyimme välillä sellaisissa maastoissa, missä oli punkkeja ihan tajuttomasti.

heinkuu09osa9055.jpg

Uusi vastaava reissu tullaan kyllä tekemään joskus myöhemminkin, ja varmasti reissataan pyörillä tässä vielä Tampereen maastoissakin. Oli kiva kokemus, ja ensi kesänä sitten uudelleen!