Nyt on yksi lomareissu sitten takana, ja kotiin oli kiva palata. Kari tuntuu kasvaneen, Peto kehräsi äsken jo sylissä ja Ansa söi innolla meidän tuomaa italialaista tonnikalaa. Reissu oli todella antoisa, ja vielä tätäkin kautta Ninnille kiitos elukoiden hoitamisesta!

Matkalla näkyi paljon kissoja ja koiria, tosin koirista suurin osa oli liian lihavia. Kävi niitä vähän sääliksikin, varsinkaan kun kaupungeissa ei juurikaan ollut mitään puistoja missä koirat olisivat saaneet kunnolla juosta vapaina. Tosin monikin koirista oli kyllä irrallaan, seurasivat vain hienosti omistajaansa vilkkaissakin keskustoissa. Myös ihan pukumiehillä oli koiria, kuten tällä herralla oli hieno Italian vinttikoira. Pahoittelen huonoa kuvaa.

toukokuu09osa8143.jpg

Kävimme pienessä kaupungissa Como-järven rannalla vaeltamassa kukkuloilla, ottamassa vähän aurinkoa ja katselemassa nähtävyyksiä.

Tänne kiipesimme 35 asteen helteestä huolimatta.

toukokuu09osa8025.jpg

Tämä kissa tervehti meitä kukkulan laella olevalla taukopaikalla

toukokuu09osa8059.jpg

Maisemia kukkulan laelta

toukokuu09osa8046.jpg

toukokuu09osa8052.jpg

Eikä tullut edes hiki ;)

toukokuu09osa8055.jpg

Päivän saldona oli myös kivat rakot

toukokuu09osa8075.jpg

toukokuu09osa8076.jpg

toukokuu09osa8080.jpg

Kävimme myös hienossa ja kalliissa ravintolassa syömässä, ja siellä meitä viihdytti tämä kissa. Kissa oli kovin ystävällinen, kieri jaloissa eikä edes yrittänyt pöydälle.

toukokuu09osa8115.jpg

Seuraaava kohteemme oli Milanossa, jossa meitä eniten kiinnosti paikalliset puistot, ja miehen mieleen oli akvaario. Hienohan se oli, varsinkin kun sen allakin pääsi kävelemään.

toukokuu09osa8123.jpg

toukokuu09osa8127.jpg

toukokuu09osa8131.jpg

Milanosta löytyi myös paras tuliaiskauppa, vaikka tuliaisia emme oikein ostelleetkaan. Tämäkin oli kissoille ja koirille tarkoitettu kauppa, eli luxusta lemmikeille. Samantyyppisiä kauppoja on toki suomessakin, mutta täällä pienessä kaupassa oli hienoimmat näkemäni valjaat. Niiden hinta tosin ylitti yli 70€, joten ei ollut niihin varaa, varsinkaan kun ei ihan vielä tiedä Karin kokoa. Muita tuliaisia kyllä sitten löytyi, ja kaupassa kulutimme aikaa ja rahaa ihan kivasti :D

toukokuu09osa8121.jpg

Sen jälkeen ihmisille virvokkeita, ankka tuli Karille tuliaiseksi, ja hyvän vastaanoton se saikin! (mulla meni jo 10 minuutissa hermot siihen ääneen ja Karin haukkumiseen, joten oli pakko ottaa se siltä pois)

toukokuu09osa8133.jpg