Peto ja Ansa ovat ottaneet tavaksi syödä aina kahdestaan yhtäaikaa. Ruokakupithan ovat pienen pakastimen päällä, ja sinne ne kummatkin änkeävät yhtä aikaa. Olen aiemmin antanut niille kuitenkin märkäruuan eri astioihin ja toisen erillisen tuolin päälle, niin saavat kummatkin omat ateriansa. Mutta eräänä iltana tässä olin todella laiska, ja päätin laittaa märkäruuan vain yhteen astiaan kun kissat olivat valmiina pakastimen päällä odottamassa. Laitoin kissoille ruuan, kävin itse pesemässä hampaat ja antamassa Karillekin iltapalan. Kun sitten palasin takaisin keittiöön, kissat olivat saaneet syötyä märkäruuan loppuun! Yleensähän Peto nuolee vain kastikkeet ja paloja menee aina tosi paljon roskiin, mutta nyt astia oli tyhjä, ja kummatkin kissat vaikuttivat tyytyväisiltä. Ja testasin asiaa eilen vielä lisää, ja sama juttu. Eli josko nyt Peto alkaisi syömään märkäruokiakin, kun siitä joutuu kunnolla taistelemaan. Eli kenties vihdoin lisää massaa pojalle tulossa?

huhtikuu09osa8001.jpg

huhtikuu09osa8003.jpg

Merja kävi eilen taas kuvailemassa elukoita hyvällä kamerallaan, joten niitä kuvia saatte lisää hieman myöhemmin kun saan niitä kunnolla ladattua photobuckettiin. Voi muuten olla, että joudun perustamaan itselle pian toisen kuvakansion jonnekin muualle, koska photobucket alkaa täyttyä vähän liian nopeasti.

Tässä kuitenkin vihdoin kolmikosta yhteinen kuva, ja kaikki onnistuivat vielä näyttämään ihan omilta itseiltään. Eli Ansa miettii pitäisiköhän leikkiä vai ei, ja on oikein leidin näköisenä taas. Kari on valmis kaikkeen, ja Peto taas taitaa sittenkin lähteä pois kun ei jaksakaan leikkiä.

huhtikuu09osamerjankuvat154.jpg