Lähdettiin tänä aamuna koiranäyttelyyn, vaikkei meillä koiraa olekaan. Meidän oli tarkoitus sumplia itsemme jotenkin kahdella eri bussilla Pirkkahallille heti aamusta, vaikka busseja näytti menevän tosi hankalasti. Ennenkuin kuitenkaan ehdimme bussipysäkille asti, saimme tutustua ensimmäisiin päivän bordereihin. Meiltä kun kysyttiin ajo-ohjeita Pirkkahalliin ihan tuossa meidän kodin kulmalla, ja lopulta päästiin sitten kyydillä näyttelyn ovelle asti.

Kyytiseurakin oli ihan loistava, terveisiä vaan kyydin antaneille jos satutte lukemaan, (koiran nimi taisi olla Tiitu)!

Borderikehällä riitti seurattavaa, vaikken koiria tuntenutkaan. Kivaa oli kuitenkin katsella eri koiria, ja vähän oppia borderin rakenteesta ja väreistäkin.

Niin ja tavattiin Neelakin

Tässä bordereiden voittajat,  vsp Brackenhills Walker ja rop Demimoon Daring Star

Borderikehän jälkeen siirryttiin jackrusselin terriereiden pentukehän äärelle, missä Bruce oli ensimmäisessä näyttelyssään.

Tämän jälkeen palasimme taas toiseen halliin, missä borderikehä oli muuttunut brassikehäksi. Siellä oli ihan tuttujakin, ja brasseja oli todella kiva katsella pitkästä aikaa. Dorollakin sujui hyvin, se ERI:n ja sijottautui narttujen neljänneksi.

Hennin minibullikehää ei valitettavasti enää nähnyt, mutta Henni oli ollut rodun paras pentu. Onnittelut sinnekin suuntaan, oli siis hyvä viikonloppu.

Laitetaan vielä loppuun Doron tyylinäyte siitä, kuinka odotetaan rauhallisesti omaa vuoroaan :D

Ehkä mekin sitten Karin kanssa ensi vuonna ;)