Käytiin perjantaina ostamassa meille uusi imuri, ja kissat otti sen aluksi innolla vastaan. Mutta kun eilen sitten päästiin ihan tosi toimiin eli imuroimaan, niin taas oli kissat verhojen takana piilossa :D Eikä muuten ostettu Dysonia, vaikka sellaisesta haaveilinkin. Mutta mua vähän kauhistutti sen muovisuus ja leikkikalumaisuus, joten päädyttiin Electroluxiin ja sen uuteen malliin, missä on myös pestävä Hepa-suodatin ja tosi hyvät tehot. Tosin pussillinen se on, mutta näyttää toimivan tosi mainiosti ja on suhteellisen hiljainenkin tehoihin verrattuna.

Kissoilla on myös sitten aknea. Pedolla hieman enemmän kuin Ansalla, mutta kummallakin siis leuat täynnä mustaa pilkkua. Sitä on ollut jo pari viikkoa, mutta nyt Pedolla se on vähän pahentunut vaikka olen yrittänyt päivittäin muistaa putsailla sitä Betadinella ja samalla raaputtanut sitä mustaa pois. Pedolla ne suurimmat läikät on kummallakin puolella leukaa, kulmureiden kohdalla. Ansalla on vähän pientä mustaa pistettä koko leuan alueella, mutta onneksi siis huomattavasti vähemmän kuitenkin kuin mitä Pedolla. Niillä ei ole ollut muovisia kippoja pitkään aikaan, joten olen vähän pohtinut josko stressi ois sitten yksi aiheuttaja kun on ollut tätä muuttoa ja muuta. Toivottavasti se nyt saadaan vaan pois.

Borderipennutkin on nyt jo reilun viikon vanhoja, tosin kuvia en ole vieläkään päässyt näkemään. Mutta eiköhän ne ole vaan sellaisia pötkylöitä mistä ei saa mitään selvää :) Poika ois meille siis kuitenkin tulossa, ja tyhmä nimikin jo valmiina. Innolla odotan milloin pääsen katsomaan, ja sen jälkeen en varmaan mistään muusta osaa enää puhuakaan. Jännittää!

Laitetaan nyt loppuun vielä Ansasta pari söpöstelykuvaa, nämä on otettu ennen muuttoa.