Käytiin tänään Petrin kanssa katsomassa kissanpentua, joka olisi tulossa meille sijoitukseen. Ja kissa kyllä valloitti suoraan kummankin sydämen, ja kasvattajakin tuntui oikealta valinnalta. Täällä virnistelee siis äärimmäisen onnellinen tyttö ruudun toisella puolella :D

Kissa tulee siis Cat's J-M kissalasta, joka sijaitsee Ylöjärvellä. Tytön saamme kotiin jo ennen joulua, kunhan mun isoimmat työkiireet on vaan ohi ja pääsen rauhoittumaan kotiin pennun ja Pedon kanssa.

Tässä vielä pari huonoa kuvaa, lisää kuvasaastetta on kyllä luvassa heti kun tyttö kotiutuu. Ja nimikin pitäisi keksiä, ehdotuksiakin voi laittaa. Nimen pitää olla suhteellisen lyhyt, luontoon liittyvä ja vähän tyhmä. Entiset on olleet Kukka, Peto ja Käpy, joten samaa sarjaa pitää jatkaa. Oli mulla mielessä pari hyvää, mutta ei ne jotenkin sopineet tytölle, joten säästelen niitä seuraavalle elukalle sitten.

joulukuu08osa2019.jpg

joulukuu08osa2017.jpg

joulukuu08osa2020.jpg

Niin ja kissa on siis Ragdoll, ja väritykseltään sinikilpikonna bicolour, eli g 03. Värit on vielä tosi vaaleita, mutta ne tummuvat iän myötä. Pedon kanssa ollaan menossa huomenna terveystarkastukseen, ja se siltä otetaan verikokeita että kaikki on sitten ok kun pentu tulee taloon. Toivottavasti voimme hakea pennun viikon päästä, sillä nyt on kova hinku saada se jo kotiin. En kyllä aio kiirehtiä tässä asiassa, vaan teen rauhassa työt loppuun ja tarkastutan Pedon kunnolla.